termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
1
2
...
2018-07-23 20:50

Ingyenes házhozszállítás minden háztartási készülékre a preciz.hu-tól!

Ingyenes házhozszállítás minden háztartási készülékre a preciz.hu webáruházban Magyarország egész területén!

Ön tudta, hogy bármelyik háztartási nagygépet vagy kiskészüléket választja, a szállítási költséget cégünk fizeti a szerződött futárszolgálatnak? 

Ráadásul, a háztartási nagygépek kiszállítását - mint pl.: hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, sütő, tűzhely - a futárszolgálat két személlyel végzi, az új készüléket beviszik a lakásba, s igény esetén a régi gépet is elszállítják.

Emailben és telefonon értesítjük Önt, amint futárszolgálati partnerünknek átadtuk a csomagját.  A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapokon történik 8-16 óra között.  

Fontos, a www.preciz.hu webáruházban feltüntetett készlet információ valós idejű, a "Raktáron" jelzéssel jelölt termékek az áruház saját készletén vannak, azonnal átadhatók a futárszolgálatnak.

2018-07-19 08:09

AEG BPK742320M beépíthető sütő beépített receptekkel, pirolitkus tisztítással, 179.900 forintos áron a preciz.hu webáruházban és szaküzletben.

A luxus érzetet keltő külső megjelenés mögött, prémium teljesítmény lakozik, melynek segítségével garantált a gasztronómiai élmény.

A nagyméretű LCD-kijelzőnek köszönhetően ez az intuitív sütő minden alkalommal fenséges lakomát garantál, amikor a beépített recepteket használja. Számos ételkülönlegességre képes automatikusan beállítani a hőmérsékletet és az időtartamot, így maximálisan felügyelheti a sütési folyamatot.

A puhán záródó ajtóba épített Soft Closing Door technológia biztosítja, hogy az ajtó mindig csendesen nyílik és csukódik.

A pirolitikus tisztító funkcióval rendelkező sütő tisztítása rendkívül egyszerű, egy gombnyomásra a készülék hamuvá égeti a lerakódott szennyeződéseket, amelyet ezt követően egy nedves kendővel elegendő kitörölnie.

Az AEG BPK742320M beépíthető sütő, ingyenes házhozszállítással, elérhető a www.preciz.hu webáruházban - akár főzőlapokkal szettbe állítva kedvezményes áron is rendelhető.

2018-07-11 14:11

Electrolux EOC3430EOX beépíthető sütő pirolitikus tisztítással, most csak 94.900Ft a preciz.hu webáruházban és szaküzletben!

A pirolitikus tisztító funkcióval rendelkező sütő tisztítása rendkívül egyszerű, egy gombnyomásra a készülék hamuvá égeti a lerakódott szennyeződéseket, amelyet ezt követően egy nedves kendővel elegendő kitörölnie. 

A készülék alaptartozéka a biztonságos, teleszkópos sűtősín, melynek segítségével könnyedén tudja kivenni az elkészült ételeit, és eközben a kezét sem fogja megégetni.

Bárhová is tegye az ételeit a sütőben az erős hőlégkeverésnek köszönhetően azok egyenletesen és tökéletesen fognak átsülni.

Az Electrolux EOC3430EOX beépíthető sütő vásárlása esetén most az 1 év gyári jótálláson felül + 3 év garancia jár ajándékba, ennek feltétele a vásárlás regisztrálása az Electrolux weboldalának promóciós felületén. Az akció 2018. augusztus 31-ig tart, míg a készülék regisztrálása szeptember 21-ig lehetséges.

Az Electrolux EOC3430EOX beépíthető sütő ingyenes házhozszállítással elérhető a www.preciz.hu webáruházban.

1
2
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása