minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2018-07-19 08:09

AEG BPK742320M beépíthető sütő beépített receptekkel, pirolitkus tisztítással, 179.900 forintos áron a preciz.hu webáruházban és szaküzletben.

A luxus érzetet keltő külső megjelenés mögött, prémium teljesítmény lakozik, melynek segítségével garantált a gasztronómiai élmény.

A nagyméretű LCD-kijelzőnek köszönhetően ez az intuitív sütő minden alkalommal fenséges lakomát garantál, amikor a beépített recepteket használja. Számos ételkülönlegességre képes automatikusan beállítani a hőmérsékletet és az időtartamot, így maximálisan felügyelheti a sütési folyamatot.

A puhán záródó ajtóba épített Soft Closing Door technológia biztosítja, hogy az ajtó mindig csendesen nyílik és csukódik.

A pirolitikus tisztító funkcióval rendelkező sütő tisztítása rendkívül egyszerű, egy gombnyomásra a készülék hamuvá égeti a lerakódott szennyeződéseket, amelyet ezt követően egy nedves kendővel elegendő kitörölnie.

Az AEG BPK742320M beépíthető sütő elérhető a www.preciz.hu webáruházban - akár főzőlapokkal szettbe állítva kedvezményes áron is rendelhető.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ