termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2018-05-09 22:48

KitchenAid tavaszi akció!

Vásároljon bármilyen KitchenAid Artisan 5KSM175 vagy 5KSM125 konyhai robotgépet a www.preciz.hu webáruházban vagy szaküzletben, és Öné lehet a praktikus zöldségszeletelő szett 35 900 Ft helyett 5 990 Ft-ért!


Mindössze annyit kell tennie, hogy a www.preciz.hu oldalon a rendelés elküldése előtt a "Megjegyzés" rovatban jelzi, szeretné a kiválasztott konyhai robotgépet a promóciós zöldségszeletelő szettel kiegészíteni.

Az amerikai KitchenAid KitchenAid cég legnépszerűbb terméke az Artisan robotgép termékcsalád, amely már 30 féle színben kapható. A strapabíró robotgép profi módon dagaszt, krémet kever vagy habot ver, de vásárolhatunk hozzá különféle kiegészítő tartozékokat, melyek az ételelőkészítés során bármely szakaszban nagy segítségünkre lehetnek. A sok -féle kiegészítőnek köszönhetően egy géppel elvégezhetünk szinte minden konyhai munkát, így nem kell számtalan különféle eszközt vásárolnunk.

A kiegészítő adapter egyszerűen behelyezhető a robotgépbe, felfogatása stabil. A zöldségszeletelő 3-féle betéttel használható, attó függően, hogy puha vagy kemény zöldségből szeretnénk salátát vagy egyéb köretet készíteni. A  zöldségszeletelő olyan kemény zöldségeket is pillanatok alatt aprít, mint a zeller, cékla, burgonya. Akár nagyobb mennyiségben is elkészíthetjük kedvenc salátánkat, nem fog "leszakadni" a karunk.

KitchenAid konyhai robotgépek a legnépszerűbb színekben raktárról, 5 év garanciával!

A promóciós zöldségszeletelő adaptert a Preciz.hu webáruház díjmentesen küldi a robotgéppel együtt, nem igényel külön regisztrációt!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása