minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
...
6
7
8
...
2017-02-01 15:50

A hagyományos wok alakja olyan, mintha egy félgömb lenne. Ennek a formának az előnye, hogy a wok aljában nagyon magas hőmérséklet érhető el viszonylag alacsony energiafelhasználás mellett. A magas hőmérsékleten az ételek nagyon gyorsan készre süthetők. A wok serpenyő már nemcsak a gázfőzőlapok tulajdonosainak kiváltsága.

Az Electrolux megalkotott a hagyományos wok serpenyőhöz egy olyan tartóperemet, mely egyenletes hőeloszlást biztosít az edénynek, stabil tartást és a lényeg, hogy tökéletesen használható az Electrolux indukciós főzőlapokon. Az Electrolux Infi-Wok edény tehát nemcsak a serpenyőt tartalmazza, hanem a tartó keretet is.

Mire jó a wok edény? Leggyakrabban a 'Stir-and-Fry' - Dobva - rázva típusú ázsiai ételekhez azaz magas hőmérsékleten gyorsan lepirítva és rázogatva, kavargatva összesütjük a zöldségeket, húsféléket. Természetesen bő olajban sütéshez is nagyszerűen használható, de akár egy gyors levest is összeüthetünk benne.

Nem szereti az ázsiai konyhát? Egy magasfalú serpenyő bármikor jól jöhet. Kitűnő ragukat lehet készíteni akár egy olaszos tésztához is és méretének köszönhetően még a kifőtt tésztát is összekeverhetjük benne.

Ha most vásárol bizonyos Electrolux indukciós főzőlapot az Electrolux ajándékként küldi az indukciós Infi-Wok serpenyőt!

Az alábbi receptet gyakran készítjük a "Nincs itthon semmi, mindjárt éhenhalok" estéken:

Zöldséges, húsos Wok-os

Hozzávalók 2 személyre:

250 g Wok tészta (minden multiban kapható Asia Wok Nudeln)

250 g csirkemell vagy sertéscomb, szűzpecsenye

250 g zöldség, amit találunk (cukkini, sárgarépa, gomba, szárzeller stb.)

2 dl víz

2 gerezd fokhagyma

3-3 evőkanál olaj, szójaszósz

1 evőkanál halszósz (vagy csipetnyi só)

1 evőkanál osztriga szósz (el is maradhat)

Elkészítés:

1. Mindent szeleteljünk fel előre, a húst vékony csíkokra, a zöldségeket legjobb a zöldéghámozóval leheletvékony forgácsokra. Ha sertéshúst használunk, a húst marináljuk 1 evőkanál keményítő és 1 evőkanál szójaszósz keverékében kb. 10 perig.                                                                                                                                                          
2. Forrósítsuk fel a wok serpenyőt. Electrolux indukciós főzőlapon 12-es fokozat.


3. Egy-két evőkanál olajon pirítsuk le a húst 10-es fokozaton, amikor kifehéredett kavarjuk meg és adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, 2-3 evőkanál vizet, a halszószt vagy sót. 2 perc múlva vegyük ki a húst és tartsuk melegen.

4. 1 evőkanál olajon pirítsuk össze a zöldségeket, 12-es fokozaton 2 percig.

5. Tegyük hozzá a tésztát szárazon és öntsük fel 2dl forró vízzel. Tegyük hozzá a szójaszószt, minimum 2-3 evőkanállal, de ízlés szerint több is lehet.

6. Keverjük a melegen tartott húscsíkokat a zöldséges tésztához. Ha van osztriga szószunk utoljára tegyük az ételhez.

7. Frissen tálalható újhagymával, koriander zölddel, chili paprikával.

 

2017-01-29 18:28

Az Aeg és Electrolux mosogatógépek családja új AirDry funkciójú modellekkel bővült.

Az AirDry technológiájú Aeg és Electrolux mosogatógépek természetes légáramlatot hívnak segítségül, hogy a szárítás még hatékonyabb legyen. A készülékek ajtaja a szárítás ciklus végén 10 centiméterre kinyílik, és nyitva is marad a program végéig. A pára így könnyedén elillan a mosótérből, és gyorsabban száradnak meg a bepakolt edények. Ráadásul ezzel még energiát is spórolunk!

Ráadásul, bekapcsolhatjuk az XtraDry funkciót is, ami az utolsó öblítés hőmérsékletét 70 fokig emeli, hosszabb ideig szárít, és extra öblítő hozzáadásával minden másnál hatékonyabban dolgozik.

Az Aeg és Electrolux mosogatógépek továbbra is extra nagy belső térrel rendelkeznek. Pakolóterükbe, 9, 13, de akár 15 teríték is elfér. Találunk helyet a serpenyőknek és tálalóedényeknek, a kényes üvegpoharakat biztonságosan rögzíthetjük, a FlexiWash programmal pedig ezeket akár együtt is betehetjük. A folyamatosan változó irányban mozgó szatellitkarral és a több szintről érkező vízpermettel semmi sem marad szárazon, akkor sem, ha zsúfolt a mosótér.

Most akciós áron, raktárról, gyors országos házhozszállítással az összes Aeg és Electrolux mosogatógép a www.preciz.hu-n.

2016-06-15 22:24

A világ legcsendesebb porszívói megérkeztek a Preciz.hu webáruház és szaküzlet kínálatába is.

Az Electrolux UltraSilencer™ Zen termékcsalád 58 dB(A) zajszintjével a világ legcsendesebb porszívója. Amellett, hogy alig hangosabb az éjszaka halk neszeinél, a hangkaraktere is nagyon kellemes. Kifejezetten megnyugtató, pihentető a hangja. Ezért akkor is porszívózhat vele, amikor a többiek éppen tévét néznek, vagy még alszanak.

Természetesen nemcsak halkan dolgoznak, hanem kiemelkedő szívóteljesítményüknek köszönhetően alaposan összeszedik a piszkot szőnyegről, járólapról vagy parkettáról. A Silent ZEN™szívófej masszív kialakítású, a nehezen elérhető helyekről is eltünteti  szennyeződést.

Az UltraSilencer™ Zen modelleknek extra hosszú kábelje van, az átlag 6-méteres hosszal szemben akár 13 méteres hatótávolságon belül is kényelmesen porszívózhatjuk az egész lakást.

Az allergiásoknak és kisgyermekes családoknak sem kell aggódniuk, az UltraSilencer™ Zen porszívók mosható Allergy Plus szűrője megszűri még a nagyon finom részecskéket is (a 0,06 mikronnál kisebb részecskék 95%-át) pl. polleneket, gomba spórákat, apró állatkák ürülékét, és allergiát okozó anyagokat. Takarítás közben a beszívott por nem kerül vissza a légtérbe.

A Preciz.hu webáruház és szaküzlet kínálatában három modell tekinthető meg: az UltraSilencer™ Zen Animal házikedvenc-rajongóknak, az UltraSilencer™ Zen Green környezettudatos vásárlóknak és a sokoldalú UltraSilencer™ Zen All Floor.

...
6
7
8
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ