minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
...
12
13
14
...
2014-11-06 15:14

Hatékonyság és alacsony fogyasztás: „A” energiaosztályú porszívók az Electroluxtól

 

Milyen egy jó porszívó? Hatékonyan szedi össze a port a parkettán és a szőnyegen is, amit felszív, azt nem engedi vissza a levegőbe, és mindeközben keveset fogyaszt. Igen, keveset fogyaszt, mert egy 1000 Wattos porszívó még jobban is takaríthat, mint egy 1600 wattos vagy még nagyobb felvett nagy teljesítményű modell.

Az Európai Unió rendelete szerint szeptember 1-jével a porszívókra is rákerültek a mosógépeknél, hűtőszekrényeknél már megismert, a háztartási készülékeket energiahatékonyság és egyéb műszaki paraméterek szerint osztályozó energiacímkék. A porszívók energiacímkéiről kiderül, fogyasztása szerint milyen energiaosztályba tartozik, mennyi áramot fogyaszt egy évben, mennyire hatékony a porfelszedő képessége keménypadlón és szőnyegen, és mennyi port enged vissza a levegőbe, valamint, hogy mennyire zajos a készülék. Értékeik szerint a porszívók A-tól G-ig terjedő besorolást kapnak, ahol az „A” a legjobb és „G” a leggyengébb minősítés.

Fontos változás az is, hogy az uniós szabályozás szerint a szeptember eleje után a boltokba kerülő új porszívók teljesítménye nem lehet több 1600 Wattnál, éves fogyasztása pedig maximum 62 kWh lehet. Miért jó ez nekünk? Azért, mert egy porszívó nem attól takarít jól, ha nagy teljesítményű a motorja, hiszen az elsősorban az energiafogyasztásra utal. A szívófejtől a porszívótest illesztésein át a szűrőkig, a motor kialakításáig, a készülék teljes kialakításának kell biztosítani a jó teljesítményt. A szabályozás bevezetésével így nem kell tartanunk attól, hogy romlik a porszívók teljesítménye, épp ellenkezőleg. Kisebb fogyasztású, de jobb minőségű porszívók kerülnek a boltokba.

Az uniós energiacímkék szeptemberi bevezetését az Electrolux felkészülten várta. Minden Electrolux modell megfelel az uniós szabályoknak, sőt számos „A” energiacímkéjű porszívót kínál a vásárlóknak. A már korábban is kapható porszívói közül az újrahasznosított műanyagból készült UltraOne Green és az ősszel érkező új, porzsák nélküli Electrolux UltraFlex fogyasztása, porfelszedő képessége és porkibocsátása is „A” minősítést kapott. Az UltraOne család további két tagja, az UltraSilencer porszívók és az Electrolux JetMaxx is kiérdemelte az „A” minősítést kiváló keménypadlós porfelszedő képességével és minimális porkibocsátásával.

2014-10-13 12:22

Az AEG 4-féle hőszivattyús technológiával működő szárítógép modellt kínál: T76385AH3, T86590IH3, T9669IH és T97689IH3 megnevezés alatt.


Energiatakarékosak, szépek, tartós használatra tervezve. De melyik modell a legjobb az Ön családja számára?

Ami közös:

- hőszivattyús szárítási technológia példátlan energiahatékonyságot biztosít. Alacsonyabb hőmérsékletet és rövidebb programokat alkalmaz akár 50%-kal kevesebb energiát használva, mint az A energiaosztályú termékek.
- szenzoros szárítás: a készülékben található nedvességérzékelő szenzor a töltethez igazítja a szárítási ciklus időtartamát, energiafelhasználását. A kisebb töltetnél sem kell attól tartani, hogy az anyag összemegy vagy túl sokat fogyaszt a szárítógép.
- ProTex XXL méretű textílkímélő dob. A hagyományos dobokhoz képest a ProTex dob a szárítás közben a ruhákat eltávolítja a dob belsejéből, az ultarhatékony légáramnak köszönhetően. A tágas térnek köszönhetően a ruhák kevésbé gyűrődnek.
- Auto Off funkció. A program vége után 5 perccel automatikusan kikapcsol a készülék.
- belső LED világítás.
- levezetőcső a kondenztartályhoz. Ha nem akarja a kondenzvíz tartályt kézzel űríteni a program lejárta után, a levezetőcsövet be lehet kötni a szifonba, csatornába.

Ami eltérhet:

- energiafogyasztás. Az egy normál ciklusra vetített energiafogyasztás 1.5 kWh-tól 2.5 kWh-ig terjedhet.
- ruhatöltet: 8kg illetve 9kg kapacitás. A töltetmennyiségnél a száraz ruha súlyát kell figyelembe venni.
- vezérlés, kijelző. LCD-kijelző mutatja a hátralévő programidőt illetve a hozzáadott opciókat piktogramok segítségével. Prémium modelleknél extra nagyméretű kijelző segíti a programválasztást magyar nyelvű szöveges magyarázattal.
- motor. Hagyományos vagy inverter motor. Az inverter motor és a korszerű elektronika hihetetlen precizitással szabályozza a dob fordulatszámát.
- gyapjúmosás. A Woolmark tanúsítvány garancia arra, hogy a finom anyagból készült textíliákat is biztonságosan lehet szárítani. Blue vagy Apparel tanúsítvánnyal rendelkeznek az AEG szárítógépek.
-programok. A speciális lélegzőanyagból készült sportruházat vagy tollal töltött párnák, takarók szárítására alkamas programok csak bizonyos modellekben találhatók meg.
- kiegészítő opciók. Extra szárazságbeállítás, programrövidítő opció vagy mosási centrifugafordulatszám beállítása nem mindegyik modellben van.


Leg....Leg:

- a legenergiatakarékosabb modell: T97689IH3.
- a legnagyobb űrtartalmú: T96699IH.
- a legkedvezőbb árfekvésű: T76385AH3.
- a legsportosabb családoknak: T97689IH3.




2014-09-16 10:23

Az Electrolux EHD8740FOK 80cm széles indukciós kerámia főzőlap Bridge (híd) funkcióval is rendelkezik, így egy gombnyomással összekapcsolható két egymás fölött lévő főzőzóna, a hőmérsékletet pedig egy vezérléssel lehet kényelmesen módosítani. Tökéletesen illeszkedik az Electrolux InfiGrill grillező lap, amelyen zöldségeket, húsféléket pillanatok alatt készíthet el, ráadásul most ajándékba jár.

Az InfinitePure főzőlap nagyteljesítményű 3200W-os főzőzónáira nagyobb átmérőjű edényeket is helyezhet. Az egyes főzőzónák teljesítménye egyetlen mozdulattal egy körcsúszka segítségével szabályozható.

Az Electrolux EHD8740FOK külső megjelenésével is lenyűgöz, kikapcsolt állapotban csupán egy elegáns, fekete üvegfelület látható (nincs felfestve sem a kezelőfelület, sem a főzőzónák).

Az EHD8740FOK akciós ára 149.900Ft ajándék InfiGrill edénnyel raktárról, ingyenes házhozszállítással!

...
12
13
14
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ