minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
...
11
12
13
...
2015-01-28 12:58

Kivel ne fordult volna még elő, hogy csak egy kis zölséget akart kivenni a fagyasztóból, de visszatolni már nem tudta a fiókot?  Egy hely, ahol sosincs hely. Egy új fagyasztószekrény vásárlásánál természetesen érdemes minél energiatakarékosabb modellt választani és lehetőség szerint nagyobb űrtartalmú készüléket az előző fagyasztószekrénynél.

Az AEG A42700GNW0 7-fiókos fagyasztószekrény a piacon található egyik legnagyobb méretű készülék, A+ energiaosztály besorolású, azaz 20%-kal fogyaszt kevesebbet, mint egy A energiaosztályú modell. A hatalmas külső ellenére nem kell megijjedni a leolvasztástól, hiszen a fagyasztószekrény No Frost technológiával rendelkezik; egy leolvasztó ventilátor elvégzi helyettünk a piszkos munkát. További előnye a jegesedésmentes technológiának, hogy a fagyasztani kívánt áru hamarabb lefagy, a zöldségek megőrzik az eredeti állagukat. Nagyobb mennyiségű friss áru esetén természetesen gyorsfagyasztás funkciót is választhatunk.

De mi a helyzet az 5-6 kg-os liba vagy pulyka madárral, ha nem kívánjuk szétdarabolni? Az A42700GNW0 modell belső terében három Maxi fiókot is találunk, amelyben egyben is elférnek a nagyméretű szárnyasok.

Az AEG A42700GNW0 185 centiméter magas ajtaja gyorsnyitó kilinccsel van szerelve; így könnyedén ki lehet nyitni. Akkor sem kell megijjedni, ha véletlenül nyitva hagyjuk az ajtót, ugyanis egy piros lámpa figyelmeztet, amint a hőmérséklet csökkeni kezd.

Az AEG A42700GNW0 most csak 134.900Ft raktárról a preciz.hu webáruházban és üzletben.

2015-01-27 20:51

Top modell a mosógépek között

Az elöltöltős mosógépek választékában egyre gyakrabban jelennek meg a keskeny mélységű modellek. Ezek a helytakarékos 45cm mély készülékek azonban kevesebb ruheneműt is képesek befogadni, mint hagyományos társai. De mit tegyünk akkor, ha nagy a család és nem elegendő az 5-6kg töltetkapacitás?

Az Electrolux EWF1276GDW 7kg-os elöltöltős mosógépe 52cm mélységgel rendelkezik, az alacsony fogyasztásra pedig az A+++ energiaosztály besorolás a bizonyíték. Ráadásul a különleges kialakítású, textilkímélő dobja kiemelkedően óvja és védi a ruhaneműt.

A belső kialakítás mellett többféle gőzprogram közül választhatunk, amely célja elsősorban a ruha szagtalanítása, regenerálása illetve gyűrődésmentesítése.

Az Electrolux mosógépeiben régóta alkamazott inverter technológia szintén a kíméletes gondoskodást garantálja. Nagyteljesítményű motorjának köszönhetően akár egész nap járathatjuk a mosógépet, nem melegszik, nem kell pihentetni. Mivel ezek a hosszúélettartamú motorok szénkefe mentesek, szinte zajtalan a készülék működése; még a centrifugázási szakaszban sem hallható a szénkefe "vinnyogó" hangja. Az már csak hab a tortán, hogy az Electrolux 10 év garanciát vállal az EWF1276GDW mosógép motorjára.

A A+++ energiaosztályú Electrolux mosógép rugalmasan igazodik mosási szokásainkhoz, automata töltetfelismerő rendszere a töltetmennyiséghez igazítja a mosási program hosszát, víz- és energiafogyasztást. A Time Manager funkció használatával tovább rövidíthetjük a pamut, műszálas és kímélő programok tervezett időtartamát.

Az Electrolux azokra a háziasszonyokra is gondolt, akik folyékony mosószert is használnak a por állagú mellett vagy helyett. A mosószeradagolóba közvetlenül beletölthető a gél mosószer; csupán egy kis kart kell átváltani.

A preciz.hu webáruházban és üzletében az EWF1276GDW elöltöltős mosógép csak 124.900Ft ingyenes országos házhozszállítással.




2015-01-07 14:05

"- Valamilyen kombinált tűzhelyet keresek! - Elképzelés van, funkció, ár-érték arányban? - Igen. Nagyon jót, olcsón szeretnék! "

Üzletünkben gyakran hangzik el a fenti párbeszéd részlete félig viccelődve; pedig van ebbben némi igazság, mindig van olyan ajánlatunk, amikor jól felszerelt, kiváló minőségű modellt tudunk ajánlani kedvező áron.

Az Electrolux EKK54550OX inox kombinált tűzhely digitális órával szintén különleges ajánlatnak számít. A hagyományos alsó-felső sütésen kívül számos sütési üzemmód közül választhatunk. Amennyiben két tepsiben szeretnénk egyszerre sütni a hőlégkeverést ajánlott használni, ekkor egy ventilátor segíti az egyenletes levegőáramlást. Bizonyos sütemények pl.: leveles tészták, hájas pedig az erősebb hőlégbefúvást kedvelik, ilyenkor nemcsak a ventilátor működik, hanem egy körfűtőszál is rásegít. A pizza kedvelői sem maradnak opció nélkül, külön program van a kelt tésztákhoz alsó sütéssel, hőlégkeveréssel és egy kisfelületű pirítással. Természetesen húsféléket is kiválóan el lehet készíteni (ehhez egy mélyebb zománcozott tepsit is adnak), opcióként be lehet állítani, mikor kapcsoljon ki a sütő.

Az Electrolux EKK54550OX kombinált tűzhely inox kivitelű, azaz a főzőfelület, a kezelőpanel és az ajtófront rozsdamentes acélból készül. Makacs szennyeződésekre használhatjuk az univerzális mosogatószereket, súrolótejeket; hetente egyszer pedig érdemes a gyári Electrolux inox tisztítóval áttörölni, amely kiválóan ápolja a felületet, maszatmentesen szárad. Az ajtóüveg tisztása sem bonyolult,  az ajtót egy retesz megnyomásával könnyen szét lehet pattintani.

Az Electrolux EKK54550OX kombinált tűzhely akciós ára 99.900Ft a www.preciz.hu kínálatában.

 

...
11
12
13
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ