minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
...
20
21
22
...
2013-08-14 14:36

Az Electrolux EUF2040AOW 5-fiókos fagyasztószekrénnyel duplán takarékoskodhat, idővel és pénzzel egyaránt! FrostFree rendszere mentesíti Önt a leolvasztás fáradságától, míg energiatakarékos technológiája A+ energiahatékonysági besorolást érdemelt ki. Ez pedig garancia a gazdaságos és takarékos működésre.

Nem kell többé aggódnia a fagyasztó hőmérsékletének esetleges emelkedése miatt, hiszen a TempAlert egy figyelmeztető lámpa segítségével azonnal riasztja Önt, amint ez bekövetkezik. Így Ön nyugodt lehet, mert azonnal értesülhet arról, ha élelmiszerei veszélyben vannak.

Annak érdekében, hogy a friss élelmiszerek megőrizzék a vitaminokat, friss állagukat és ízüket, a lehető leggyorsabban kell őket lefagyasztani. Ez a fagyasztó a gyorsfagyasztás funkcióval lecsökkenti a hőmérsékletet a megfelelő szintre a gyorsfagyasztáshoz, majd visszaáll a sztenderd hőmérsékletre.

A SpacePlus® fagyasztófiók praktikus belső elrendezésének köszönhetően egyetlen pillantással áttekintheti tartalmát. Bőséges helyet kínál a nagyméretű, terjedelmes élelmiszerek számára is. A fiók tartalma könnyen hozzáférhető és rendszerezhető, ami az egyszerű nyitásnak, a fogantyúknak és az átlátszó előlapnak köszönhető.

Electrolux EUF040AOW NoFrost fagyasztószekrény most 102.900Ft akciós áron vásárolható meg a preciz.hu webáruházban raktárról, ingyenes országos házhozszállítással.

2013-07-15 17:56

Bankkártyával is fizethet!

A preciz.hu webáruházban Magyarország legnagyobb bankjának internetes fizetési felületén az OTP Bank Nyrt. segítségével fizethet bankkártyájával. A preciz.hu-n a termék kiválasztása és a szükséges adatok megadása után Ön át lesz irányítva az OTP titkosított oldalára, ahol meg tudja adni bankkártyájának adatait. Mivel az Ön bankkártya adatai nem kerülnek be a preciz.hu rendszerébe, az OTP pedig nem rendelkezik az Ön személyes adataival, így Ön a lehető legjobban védve van az esetleges visszaélésektől.

Az alábbi adatokra lesz szüksége az internetes vásárlás során:

  • Bankkártya száma: a kártya előlapján szereplő 10, 15 vagy 16 jegyű számsor.
  • CVC2 (CVV2) kód: a bankkártya hátoldalán az aláírási panelen található, a kártyaszám után olvasható 3-jegyű szám, mely kizárólag az internetes vásárlásoknál használható. CVC2 kóddal a MasterCard, VISA és VISA Electron típusú kártyák rendelkeznek.

Bankkártya lejárati dátuma: a bankkártya előlapján szereplő dátum a következő formátumban hh/éé. Azaz pl. a 05/07 jelölés szerint a bankártya 2007. május utolsó napjáig érvényes.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

  • MasterCard (dombornyomott)
  • Visa (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát.
  • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakcióra történő felhasználhatóságát.

2013-05-22 14:59

Az AEG ProTex mosógép és szárítógép család újdonságai megérkeztek és megtekinthetőek bemutatótermünkben vagy online is rendelhetőek ingyenes országos házhozszállítással!

Hihetetlen tempóban jönnek ki az újabb és újabb fejlesztések, technológiai megoldások, azonban az új, minden tekintetben hatékony modellek lelke az inverter motor. Hatékonyságukat és megbízhatóságukat mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az AEG 10 év garanciát vállal mosó- és szárítógépei inverter motorjára.

Mitől ennyire megbízható az inverter motor? Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban a program hosszában jelentkezik (hosszabb a mosó- és a szárítóprogram).

Mivel az inverter motorban nincs szénkefe (nem melegszik fel), sokkal intenzívebben tudja mozgatni a dobot, akár az idő 95 százalékában, és csak annyi időre áll le, amíg a dob megáll, majd újra elindul.

Ennek eredményeképp sikerült jelentősen, kb. 15 százalékkal csökkenteni az AEG modellekben a mosó- és szárítóprogramok hosszát, kiváló hatékonyságuk megőrzése mellett. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Nagy részben az inverter motornak köszönhető az energiafogyasztás jelentős csökkenése is. Néhány éve még az A energiaosztályú mosógépek voltak Az ENERGIATAKARÉKOS modellek, a szárítógépek pedig kifejezetten energiafaló háztartási gépekként éltek a köztudatban. Az AEG ProTex termékcsalád inverter motoros mosógépei és szárítógépei 30 - 50 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy A energiaosztályú mosógép vagy szárítógép, s ezzel a piac legenergiatakarékosabb alternatíváit kínálják.

Mivel a legtöbb háztartásban nincs külön mosókonyha, érdemes odafigyelni a készülékek zajszintjére is. Az AEG mosógépcsalád csúcsmodelljének zajszintje mindössze 51dB mosásnál, s ezzel átlagosan négyszer csendesebben dolgozik, mint a piac legtöbb mosógépe (átlagosan 59dB). De 56dB zajszintjükkel az alacsonyabb felszereltségű inverter motoros készülékek is fele olyan hangosak, mint hagyományos motorral működő társaik.

Az AEG az inverter motort korábban a professzionális mosodai gépeiben használta, s az ott felhalmozott tudás és tapasztalat alapján építette be a háztartási gépekbe, hogy a fogyasztók is élvezhessék előnyeit. Az inverter motornak a fentieken túl még számos apró, fogyasztói szemmel talán észre sem vehető pozitív hatása van a mosó- és szárítógépek működésére. Egyet azonban biztosan mindenki észre fog venni: nem kell hozzájuk szerelőt hívni.

...
20
21
22
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ