minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
...
21
22
23
2013-05-02 00:38

Gyors, kényelmes, biztonságos és stílusos

 

Az Aeg, Electrolux indukciós főzőlapok működése a legenergiatakarékosabb, mert a generált hőmennyiség 90 százalékát (az elektromos lapok 60, a gáz pedig kevesebb, mint 50 százalékát) hasznosítják főzés közben. Az indukciós technológia esetében ugyanis kimarad egy lépés a hőközlés folyamatából. A rendszer nem az üvegkerámia felületet melegíti fel, hanem közvetlenül az edényben fejleszt hőt. Ezáltal gyorsabban melegszik fel az edény, illetve annak tartalma, tehát rövidebb ideig használjuk a főzőlapot, s kevesebb energiát fogyasztunk.

Egyes Electrolux modelleknél van ún. öko időzítő funkció is, melynek aktiválásával további energiát is megtakaríthatunk. Ebben az esetben ugyanis a rendszer a beállított főzési idő előtt lekapcsolja az adott főzőzónát, így a maradékhő felhasználásával készül el az étel.

Az indukciós technológia gyorsaságban is verhetetlen, hiszen mindössze 4 percre van szükségünk egy liter víz felforralásához. Az Electrolux indukciós főzőlapok érintőkapcsolós kezelőfelületén pontosan és precízen állíthatjuk be a főzőzóna kívánt teljesítményszintjét. S mivel a főzőlap szinte azonnal érzékeli a hőmérsékletváltozást, másodpercek alatt olyan forróra melegszik, hogy máris piríthatjuk rajta a halat és a húst, vagy melegíthetjük fel a levest.

Az indukciós technológia mindezek mellett biztonságos, hiszen nincs nyílt láng, mint a gáz lapok esetében, és sokkal kevesebb a maradékhő, mint az elektromos főzőlapoknál. A főzőfelület ugyanis csak annyira lesz meleg, amennyire az edény alja visszamelegíti, így véletlenül sem fogjuk megégetni a kezünket. Mivel a főzőzóna nem forrósodik fel, a kifutott leves vagy a hússütés közben kifröccsent zsiradék sem tud ráégni. Ezért a főzőlap takarításával sem kell sok időt töltenünk, egy nedves kendővel bármikor letörölhetjük a főzőfelületet.

Az indukciós főzőlapok külső megjelenése követi a letisztult, modern formavilágot, így bármilyen stílusú otthonunk, biztosan illeszkedik meglévő konyhai berendezéseink mellé.

Az Electrolux Infinite indukciós főzőlapok, mindezek mellett maximális szabadságot is kínálnak nekünk, ha főzésről van szó, hiszen ezeken a modelleken nincsenek előre kijelölt főzőzónák. Bármekkora méretű és formájú edényt használhatunk, csak arra kell figyelnünk, hogy a főzőzónát jelző egyik keresztet takarja az edény feneke.

Az Electrolux Inspiration termékcsalád egyes indukciós főzőlapjain, a Bridge (híd) funkcióval, lehetőségünk van arra is, hogy egy gombnyomásra összekapcsoljunk két, egymás fölött elhelyezkedő főzőzónát. Ezzel egy nagy, 45 cm hosszú főzőfelületet hozhatunk létre, így ha a baráti vacsorára egy 2 kilós lazacot akarunk párolni, akkor azt könnyedén megtehetjük, hiszen kényelmesen elfér a hosszú halpároló edény a főzőlapon. Az összekapcsolt két zóna hőmérsékletét pedig párhuzamosan, egy vezérlővel szabályozhatjuk.

A preciz.hu kínálatában szereplő Electrolux indukciós főzőlap modellek raktárról kaphatóak: EHH6340FXK, EHG6341FOK (félindukciós), EHL6740FOK, EHD8740FOK.

2013-03-13 13:12
Infinite Wok szett tartalmaz egy ívelt aljú professzionális Wok serpenyőt + egy edénytartót, hogy a sima felületű főzőlapokon is használni tudja. Elegáns, szemet gyönyörködtető design, és modern konyhatechnológia.

Mire jó az indukciós Wok serpenyő?
- intenzív, magas hőmérsékletet igénylő ételek elkészítéséhez
- kiváló hőelosztás
- gyors, energiatakarékos
- biztoságos használat

Mit lehet Wok serpenyőben készíteni?
A wok egy kantoni kifejezés, jelentése edény. Ez nagyjából behatárolja, mennyire központi szerepet játszik ez az eszköz a kínai konyhában. Kíválóan alkalmas a "dobva-rázva" típusú ételek elkészítéséhez.

Tipp: a magyar háziasszonyok is sokrétűen használhatják a wok serpenyőt, hiszen nemcsak az ázsiai konyha kedvelői élvezhetik ennek a konyhatechnikának az előnyeit. Készíthetünk benne ragu féléket, pörköltet is. Kíválóan alkalmas bő olajban sütött húsok, halak, zöldségek elkészítéséhez. A keleti kultúrában gyakran a leveseket is wok serpenyőben készítik.
2013-01-14 14:19

Electrolux RealLife mosogatógép, válasz a fogyasztói igényekre

Az Electrolux RealLife mosogatógépek megnövelt belső tere 10 literrel nagyobb a megszokottnál, miközben a készülékek külső mérete nem változott. Ez 4 centiméterrel magasabb hasznos belső teret jelent, ami éppen arra elegendő, hogy a nagyobb lábosok, a pizzás tányérok, vagy a különleges sütőformák is kényelmesen elférjenek a gépben.


A RealLife mosogatógépek sajátossága a rugalmasan változtatható, megnövelt belső tér mellett, a még alaposabb tisztítás, melyet egy új vízkar tesz lehetővé. Az alsó vízkarra egy plusz szórókar került, amely egyedülálló technológiai újítás a mosogatógépek piacán. Ez a szatelit vízkar önállóan is forog, így a vízsugár az edények legnehezebben elérhető részeire is eljut, bárhogyan is lettek bepakolva. A készülékben összesen öt irányból érkezik víz az edényekre, egy felülről, kettő a középső karról, és az új forgókarnak köszönhetően, szintén kettő alulról. 

Az Electrolux RealLife mosogatógépek környezettudatosság tekintetében is példamutatóak. A készülékek egyedülálló AutoOff funkciója, három perccel a program vége után, automatikusan kikapcsolja gépet. Így a készülékek, a következő bekapcsolásig, egyáltalán nem fogyasztanak energiát. A nappali áramfogyasztás tovább csökkenthető, ha a késleltetett indítás funkciót kihasználva, éjszaka dolgozik a gép. Az új modellek annyira csendesen működnek, hogy nyugodtan lehet tőlük aludni.

A legújabb Electrolux mosogatógépek alacsony energiafogyasztásuk mellett a vízzel is spórolnak. A nagyobb belső tér és az 5 irányból érkező vízsugár csupán a hatékonyságot növeli, a készülékek vízfogyasztását egyáltalán nem. A Real Life modellek mindössze 12 liter vizet használnak fel egy tele töltet mosogatása során. A készülékek AquaSave rendszere lehetővé teszi, hogy a gép minden esetben a lehető legkevesebb víz felhasználásával mossa tisztára az edényeket.

Az akcióban résztvevő készleten lévő modellek:

12-terítékes mosogatógépek: ESI68070XR, ESL68070R, ESL6381RA, ESL6601RA

9-terítékes mosogatógépek: ESI46500XR, ESL44500R.
...
21
22
23
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ