minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
...
22
23
24
2013-01-02 16:48
A maghőmérő – minden ízek tudója
Vannak, akik használják. Vannak, akik már hallottak róla. És elég sokan vannak, akiknek elképzelésük sincs arról, hogy mi az a maghőmérő. Pedig a kis kötőtűszerű eszköz érdemei vitathatatlanok. A húsok és a halételek is sokkal finomabbak lesznek, ha éppen annyira sütjük meg őket, hogy ízük legjavát adják majd a tányéron.
Az Electrolux felmérése szerint az elmúlt 5 évben, Európában 7-ről 17 százalékra nőtt azon háztartások száma, ahol a fogyasztók maghőmérővel felszerelt sütőt használnak. Ebből is látszik, hogy a maghőmérő még messze nincs ismertsége csúcsán, de évről-évre egyre népszerűbb.
Az Electrolux új, Inspiration beépíthető sütőiben a maghőmérő / húshőmérő / már gyári tartozék, ez is segíthet abban, hogy tovább növekedjen a kis, kötőtűszerű eszköz ismertsége és népszerűsége a konyhákban. Aki egyszer kipróbálta, többé nem akar lemondani róla.
A csirke és a marhahúsnál is jelentősen befolyásolja az íz-élményt, hogy mennyire sütjük meg a húst. A csirkét elég gyorsan ki tudjuk szárítani, főleg a mellét, és a marhát is viszonylag könnyű túlsütni, attól való félelmünkben, hogy véres marad a közepe. Az Inspiration sütők kezelőfelületén egyszerűen és gyorsan beállíthatjuk azt is, hogy mennyire akarjuk átsütni a húst. A sült marha szeletnél 5-10 fok maghőmérséklet különbség egészen más íz-élményt eredményez.
Ha véresen szeretjük, állítsunk be 52-54 fokot, ha közepesen átsütve, akkor 60-65 fok közötti hőmérsékletet, ha pedig jól átsütve, akkor 70-80 fok közötti értéket a sütő kezelőfelületén, majd dugjuk be a maghőmérőt. Figyeljünk arra, hogy az eszköz vége ne érjen a csonthoz. Amikor a hús belső hőmérséklete eléri a megadott értéket a sütő jelezni fog (a magasabb felszereltségű modellek automatikusan ki is kapcsolnak).
A halak 60-70 fokos, a szárnyasok (csirke, liba, kacsa) 85-90 fokos maghőmérsékleten lesznek a legfinomabbak. Ezek az ételek sokkal ízletesebbek, ha nincsenek kiszárítva, éppen csak addig. sütjük őket, amíg belül omlósak, porhanyósak lesznek.
2012-11-10 16:03

AEG ProTex mosógépek és szárítógépek a ruhaápolás szakértői

A kötött ruhák finomak, puhák változatosak és nagyon kényelmes viselni őket. Nem kis kihívás azonban megőrizni a finom gyapjú holmik eredeti, újszerű állapotát. Az óvatos kézi mosás már nem mindig elegendő. Ezért alkottuk meg az AEG ProTex mosógépeket, melyek gondoskodnak a legfinomabb gyapjú és kasmír holmikról is.

Független tesztek igazolják, hogy a ProTex technológia egyedülállóan kíméletesen mossa tisztára a kényes ruhaneműket is. Az AEG a háztartásigép gyártók között elsőként kapta meg a Woolmark Gold tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy az emblémával ellátott gépekben azokat a holmikat is biztonságosan lehet mosni, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók. A mosógépeink mellett szárítógépeink is megkapták a Woolmark tanúsítványt

Gyapjúmosás, magabiztosan


A Woolmark tanúsítvány garancia arra, hogy a finom anyagból készült textíliákat is biztonságosan tisztíthatja a mosógépben:

Gold tanúsítvány: A tanúsítvánnyal ellátott programon biztonságosan lehet mosni azokat a holmikat is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók.
Silver tanúsítvány: A tanúsítvánnyal ellátott programon biztonságosan lehet szárítani azokat a holmikat is, melyeket a ruhacímke szerint nem lehet gépben szárítani, de lehet gépben mosni.

Ezeket a minősítéseket nem könnyű kiérdemelni. A sokéves aprólékos kutatómunkának, és a hatékony ProTex technológiának köszönhetjük, hogy elnyertük ezeket a minősítéseket .

Mitől olyan kíméletesek a ProTex szárítógépek?



1. A megfelelő hőmérséklet. A ProTex szárítógépek hõszivattyús technológiával dolgoznak, így átlagosan 25 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten szárítanak, mint a hagyományos modellek.

2. Az ideális körülmények. Az egyenletes levegőáramlás miatt a ruhák egyenletesen száradnak meg a gépben. Az XXL méretű ProTex dobban kényelmesen elférnek a nagyobb darabok is, anélkül, hogy összegyűrődnének.

3. A megfelelő mozgás. Az AEG inverter motorja és a korszerű elektronika hihetetlen precizitással szabályozza a dob fordulatszámát, így a minimálisra csökkenti a ruhák mozgását
2012-11-10 15:58

Új Electrolux gőzsütők

Az Electrolux 2000-ben mutatta be az első kombi gőzsütőt. A gőz és a forró levegő ötvözésével történő sütés igazi áttörést hozott az otthoni ételkészítésben. Amíg a kíméletes gőzsütés során az ételek megőrzik ínycsiklandó, szaftos állagukat, a forró levegő kívül ropogósra és aranybarnára süti őket. Ezt a sütési módot hosszú évekig csak a professzionális éttermi konyhák sütőiben használták a hivatásos séfek.

Az új gőzsütők az Electrolux Inspiration termékcsalád tagjaiként magukon viselik a termékvonal sajátos dizájn jegyeit. Az ipari hangulatú rozsdamentes acél felület izgalmas kontrasztot alkot a modern, fekete üveg, érintőkapcsolós kezelőpanellel, melyen fehér LED karakterek jelzik a kiválasztott programokat és beállításokat. Az intuitív vezérlőpanelen az ikonok csak a készülék bekapcsolása után válnak láthatóvá, kikapcsolt állapotban csak az elegáns, fekete üvegfelület érvényesül.

Az új Electrolux gőzsütők a dizájn és a professzionális sütőprogramok mellett több olyan újítást is kínálnak, melyekkel még kényelmesebb, gyorsabb és még inkább élmény lesz otthon a sütés. Az egyedülállóan nagy, 74 literes sütőtérben 9 sütési szinttel gazdálkodhatunk. Ezzel együtt, 25 százalékkal nagyobb a tepsi is, mely alapvetően azért jó, mert egyszerre több vagy nagyobb adag ételt is készíthetünk. Így 2-3 kör helyett akár 1 adagban is meg tudjuk sütni pl. az aprósüteményeket. A nagy sütőtérben egyenletesen kering a forró levegő ezért a sütőtér minden pontján egyenletesen sülnek meg a húsok vagy a linzer karikák. Nem kell félidőben megfordítani a tepsit, hogy egyformán barna legyen minden sajtos rúd.

Az Inspiration gőzsütőkben alapfelszereltség a húshőmérő. Ezzel a kisebb kötőtű szerű eszközzel gyakorlatilag belelátunk a hús belsejébe. Ha beállítjuk a sütő kezelőfelületén, hogy hány fokos belső hőmérsékletnél van kész a hús, akkor a húshőmérő jelez, majd kikapcsolja a sütőt, amikor a hús közepe eléri a beállított hőfokot. Így nem kell nyitogatnunk a sütőajtót, hogy késsel vagy villával ellenőrizzük, megsült-e az étel. Ez nem csak kényelmes, de energiatakarékos megoldás is, mert a sütőnek nem kell újra és újra felfűtenie a sütőteret.

Aprónak tűnő, ám annál hasznosabb dolog az új, 20 százalékkal nagyobb ablak a sütőajtón és a szpot világítás a sütőtérben. A két új megoldásnak köszönhetően minden pillanatban látni fogjuk, hogy áll az étel a sütőben.

A hab a tortán, hogy az új gőzsütők nem csak szebbek okosabbak és kényelmesebbek, de csökkent az energiafogyasztásuk is. Az Inspiration modellek 10 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy A energiaosztályú készülék.

...
22
23
24
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ